Navigatie
  • Shop
  • Reisloket

Inloggen | Aanmelden

WaarBenJij.nu

Maak gratis jouw reisdagboek aan! Gratis aanmelden

Maak gratis jouw reisdagboek aan!

watch introductie videotjes

SusanScheepers

Nu in:

Was in:

Blijf op de hoogte

• Meld je aan voor de mailinglijst
  • RSS-feed
  • Bel Susan via Hallo Buitenland.nl

Recente reisverslagen

• 07-12-2015 Last weeks down ... (0)
  • 19-11-2015 Time for a new ... (1)
  • 04-09-2015 Still living the ... (1)
  • 09-06-2015 Time flies when ... (0)
  • 27-04-2015 Lovely little ... (3)

Statistieken

Dit dagboek is 5034 keer bekeken

Voorbereid op reis? check reisloket

prev next

Aantal keer bekeken 169   Aantal reacties 0   Cairns, Australië
a A

Vertrek

Hey,

Wauw, wat een avontuur tot nu toe. Dinsdag vertrok ik vanaf Schiphol, waarbij het afscheid toch wel een beetje zwaar was, maar eenmaal bij de gate was alles oké. De vlucht van Amsterdam naar Dubai was echt super relax. Ik had drie stoelen voor mezelf haha. Tijdens de vlucht werd voor alles gezorgd zoals eten en drinken en ik kon films en series kijken. De vlucht had helaas wel wat vertraging opgelopen, want om de één of andere reden hebben we een half uur boven Dubai gevlogen, wat er trouwens echt prachtig uitziet in het donker met super veel lampjes. Eenmaal aangekomen op het vliegveld, begon ik toch wat haast te maken omdat het super groot was en ik moest nog de juiste gate vinden. Ik kwam een vrouw tegen die ook naar Adelaide ging (ze was 74 zou ik haar echt niet gegeven hebben), samen hebben we de weg gezocht en veel gekletst. We waren gelukkig nog net op tijd. Het vliegtuig viel mij een beetje tegen, omdat het kleiner was als de andere, en er was iets misgegaan want ineens het ik een stoel in het midden. Gelukkig, kwam er brits stel dat bij elkaar hoorde, dus zij gingen bij het raam zitten ik bij het gangpad. Weinig geslapen tijdens de vlucht, omdat er veel turbelentie was. Eenmaal in Adelaide aangekomen stond mij een onaangename verrassing te wachten, namelijk dat vliegveld dicht ging om 11:00 uur s avonds. Ik bleef gelukkig redelijk rustig, maar leuk was het niet. Ik mocht op het vliegveld blijven, in wachtruimte. Dat zag ik niet zo zitten, omdat ik toch alleen was geen water of eten meer had. Dus heeft de security mij geholpen en ben ik naar het airport hotel gegaan. Ze waren allemaal echt super aardig. In het hotel heb ik een paar uurtjes geslapen en gedoucht en rond half 5 s nachts werd ik weer naar het vliegveld gebracht. Vanuit daar ging mijn reis verder naar Cairns. Ik zat bij het raam, en wat heb ik daarvan genoten wat een prachtig uitzicht, ik heb de zon zien opkomen terwijl we boven de wolken vlogen en de kust bij Cairns is echt prachtig!

Mijn volgende verhaal zal over de aankomst en het gezin gaan!

Reageren
« Volgende bericht